Gemeenteproject

Beste broers en zussen,

Zoals eerder is vermeld, willen wij het gemeenteproject weer opstarten in het voorjaar van 2019. Het thema van dit gemeenteproject is “Samen één”. We hebben als stuurgroep toch besloten om het gemeenteproject in 40 dagen te gaan behandelen, en wel in de 40 dagen voor Pasen.

Logo_gemeenteproject2019

We starten op zondag 3 maart en willen dan de volgende zondagen (met uitzondering van de week van biddag) een hoofdstuk in de kerkdienst behandelen en aansluitend in die week thuis het hoofdstuk doornemen en met de gespreksgroepen het hoofdstuk behandelen, zodat het project door zal lopen tot het paasweekend.

Tijdens het project zullen er weer verschillende leuke dingen voorbij komen, waaronder ook een nieuwe serie gespreksgroepen. Door middel van dit formulier kun je je hiervoor opgeven.

De gesprekken in de groepen en onder andere ook op de verenigingsavonden van de jeugd worden geleid aan de hand van het boek Samen één van Dorine Heij. Dit boekje kun je mee bestellen op het formulier, voor € 10,00 per stuk. De afrekening volgt later.
Het formulier stelt enkele vragen, waarvan allereerst je eigen wijk en adres redelijk gemakkelijk zijn in te vullen. Vervolgens kun je per persoon je voorkeuren aangeven:

  • Gespreksleider: Ja en Nee spreken voor zich. Mogelijk: Wil je eventueel reserve staan voor als er tekorten zijn?
  • Voorkeursavond(en): Op welke avond of avonden kun je worden ingedeeld?
  • Groepsvoorkeur: Wil je in een groep van je eigen wijk of een gemixte groep?
    Let op: hier kunnen geen garanties aan gehangen worden, waar nodig worden groepen samengevoegd of gesplitst.

Voor de jongvolwassenen (18+):

  • Wil je meedoen in een 18+-groep (jongvolwassen), of met de reguliere gespreksgroepen? En wil je dan bij je ouders in? Vink dan het bijbehorend vakje even aan.
Als je meerdere personen op wilt geven vul je het formulier gewoon opnieuw in.
 

Klik hier om naar het formulier te gaan en je op te geven!

Mocht je vragen of ideeën hebben dan kun je mailen naar gemeenteproject@gkvbergentheim.nl, vraag of bel de stuurgroepleden of via de Facebookpagina van de kerk.

We hopen natuurlijk op veel deelnames, bij alle activiteiten én in de groepen. Laten we er samen een mooi project van maken, waarin de eenheid in God centraal staat!

Lieve groeten,
Stuurgroep gemeenteproject Samen één,

Hermien Bolks, Hilde Lamberink, Jorian Lamberink, Annemarie Schutte, Gert Hutten