Een nieuwe website!

22 februari 2018

Zoals u wellicht opvalt is er een nieuwe website gelanceerd op www.gkvbergentheim.nl! Na jaren trouwe dienst werd de roep om een nieuwe website steeds groter. De oude website voldeed niet meer aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden. Deze nieuwe website is overzichtelijker, frisser en geschikt gemaakt om met een mobiel te bezoeken.

news-navigatie

Navigatie

Vrijwel alle informatie is ondergebracht in een structuur waar goed over nagedacht is zodat info snel gevonden kan worden.

Kerkdienst live mee kijken

Eén van de meest gebruikte opties van de oude website was de link naar het live mee kijken van de kerkdiensten. Deze is direct bovenin de nieuwe website ondergebracht.

Inloggen

Er moeten nog een paar werkzaamheden gebeuren en dan kunt u als vanouds weer inloggen. Achter de inlog kunt u straks de Schakels lezen, leden zoeken en verdere interne informatie vinden. Zo gauw het zover is wordt u hier uiteraard van op de hoogte gebracht!

Vragen of ideeën?

Er is een contactpagina met een formulier die bij de websitecommissie terecht komt. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Meer nieuws in het archief