Openluchtdienst 4 juli

Broeders en zusters,

Er wordt L.S. weer een open lucht dienst gehouden en als het weer het toe laat. Deze open lucht dienst wordt weer gehouden op het weiland bij de familie Jonker op zondagmorgen 4 juli a.s. Op deze zondag zullen de benoemde ambtsdragers worden bevestigd. Alle kerkenraadsleden zitten bij hun gezinnen en de bevestigen ambtsdragers zullen naar voren worden geroepen als dit van toepassing wordt.

De aanvang van de dienst is 10.00 uur. U bent welkom vanaf 9.00 uur. De hele gemeente is uitgenodigd, dus allen van harte welkom. Wanneer de weersomstandigheden en/of de overheid de openluchtdienst niet toelaat, hebben we een dubbele ochtenddienst om 9.00 en 11.00 in de Hoeksteen.

Aanmelden
U wordt weer verzocht u aan te melden via de website, zodat we ook aan de registratieplicht voldaan hebben. Voor wie het niet lukt om zich op te geven via de site, is er ook een intekenlijst op de locatie. Er is plek voor de hele gemeente. We hebben een groot aantal stoelen op het terrein, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen stoel/kleedje meebrengen.
Het terrein zal worden ingericht volgens de RIVM voorschriften, wel vragen we u nadrukkelijk niet te komen als u gezondheidsklachten heeft.

Kom op de fiets
Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets, de fietsenstalling wordt aangegeven. Als u toch met de auto moet komen dan wordt u verzocht de aanwijzing te volgen naar de parkeerplaats. Voor de veiligheid van een ieder worden automobilisten verzocht om op aanwijzingen van parkeerwachters het terrein te verlaten via de Haarweg-Kanaalweg.

Als u komt wordt u opgevangen en naar een zitplaats begeleid. U wordt verzocht om dan niet meer van uw plaats te komen om rond te wandelen. U kunt met uw gezin bij elkaar zitten, hier is rekening mee gehouden. Als u van uw plaats moet, houdt u dan aan de gemarkeerde looproutes. U wordt verzocht om zoveel mogelijk thuis naar het toilet te gaan, er is een toiletwagen aanwezig maar alleen bedoeld voor noodgevallen.

Zingen
Er kan gezongen worden tijdens de dienst, dit op laatste aanwijzingen die dag door de predikant. Er is een apart vak voor kerkleden die niet willen zingen. De liederen zullen worden gezongen onder begeleiding van de eigen kerk huis-band. De liederen en andere teksten zullen te zien zijn op een groot scherm. Ook zal de dienst rechtstreeks worden uitgezonden op de website.

Voor de kids
Voor de kleinste kinderen is er een crèche ingericht in een van de zalen van de kerk. De kinderbijbelklas wordt bij de familie Bouwhuis, Haarweg 3 gehouden. De kinderen kunnen hier direct voor de dienst heen gebracht worden en na de dienst weer opgehaald worden.

Dit evenement kan alleen maar slagen als we ons gezamenlijk houden aan de afspraken en als commissie wensen we u een prachtige gezegende en gezamenlijke zondag toe.

Aanmelden? Naar het aanmeldformulier >