Terugblik activiteitenweekend

Dit weekend stonden er diverse activiteiten op het programma als afsluiting van het kerkelijk seizoen. Wat is het bijzonder om te zien hoeveel mensen organiseren, deelnemen en genieten van het samen gemeente zijn! Dit kunnen we, zoals Reinier Kramer het mooi verwoord, niet anders zien dan dat de Geest werkt, juist ook in deze tijd van afstand.

Pannenkoeken drive-inn

Afgelopen vrijdag was dan eindelijk het moment waar de jongsten van de gemeente al dagenlang reikhalzend naar uitkeken; de pannenkoeken drive-inn! Wat ons betreft kan dit de geschiedenisboeken in als de eerste pannenkoeken drive-inn ooit in Bergentheim. En het was een succes! Heel veel kinderen hebben genoten van de door vrijwilligers gebakken pannenkoeken. Dank aan alle organisatoren en uiteraard alle jonge eters voor deelname (en ouders die stiekem mee-aten)!

 

Online gemeentebingo

Eindelijk was het zover: de online-Bingo in de Hoeksteen! Jong- & oud gingen vanuit de huiskamers de strijd met elkaar aan voor prachtige prijzen. Mattias Kramer, Marieke Plaggenmarsch en de familie Flim pakten in de eerste ronde meteen hun kans en gingen er met een kappersbon, kussens en een prachtige fauteuil vandoor.
De tweede ronde raakten we aardig opgewarmd en waren Miranda Kramer, Rosalie Weiden en Tomas Kramer de gelukkigen van een schoonmaakset, VVV-bon + DA-pakketje en een mooie koptelefoon.

Jolanda Hofsink mag gaan vliegen met de drone, de eerste prijs uit de 3e ronde. De andere twee prijzen uit deze ronde - een voetbal en een intertoysbon -waren voor Marleen de Lange en Roméé Bril.

In de 4e ronde gingen de familie Arkema, Henk Plaggenmarsch en Tess Plaggenmarsch er vol in en gingen naar huis met een boodschappenpakket, airfryer en tafel-bbq.

Hoe verder de avond vorderde, hoe hoger de spanning opliep!Uiteindelijk gingen Milan Dijk, Gerwin Jonker en Gelinde met de prijzen van de 5e ronde aan de haal: een boekenbon, een mooie Jongerenbijbel en een houtkachel.

De klapper van de avond was voor Eva Lamberink! Zij nam de hoofdprijs, een JBL-speaker mee naar huis. We willen iedereen die gesponsord, meegewerkt en gespeeld heeft heel erg bedanken!

Muzikale fruitmand

Wat waren er mooie verzoeknummers ingestuud! Fantastisch om te merken wat muziek betekent voor gemeenteleden. De reacties die de bandleden achteraf kregen logen er ook niet om; heel veel gemeenteleden, en zelfs broeders en zusters uit het hoge noorden van ons land, hebben genoten van muziek over lofprijzing, verlangen en zegebede. Dank aan Martha, Thea, Gert-Jan, Han, Rianne, Judith, Herman, Jan, Regina, Rosalie Erik, Bert, Eric iedereen achter de schermen en vooral alle indieners van de verzoeken! Terugkijken kan via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10892?mp=10892